У Києві, біля станції метро «Дарниця», на вулиці Миколи Попудренка нещодавно було встановлено нову скульптуру, що зображує людину з проблемами зору. Її поверхня покрита знаками, виконані шрифтом Брайля, щоб і незрячі люди могли у прямому сенсі слова доторкнутися до мистецтва. Однак ця прекрасна ініціатива не всім припала до душі – знайшлися й ті, хто готовий знищити все прекрасне. Про це пише «Київ. Оперативний».

Як повідомляється, вандали не змогли спокійно пройти повз скульптуру «Дивись серцем»: двоє хлопців і дівчина спочатку довго дивилися на металеву людину, а потім зламали їй паличку.

«Вам ніколи не здавалося, що частина суспільства, яка живе серед нас, зовсім неадекватна?», - пише автор посту.

Вам ніколи не здавалося, що частина суспільства, яка живе серед нас зовсім неадекватна? Ну, як можна було навіть подумати про те, щоб намагатися зруйнувати пам’ятник? Ще й такий... Київ, метро Дарниця, вихід зі сторони Попудренка

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 3 januari 2020

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У коментарях користувачі пишуть, що скульптура простояла незайманою менше доби, і нападом вандалів вони не здивовані.

«Вчора побачив пам'ятник, і подумав, коли ж вандали прийдуть. Не дуже довго довелося чекати, менше доби», - пише один з коментаторів.

«Якби пам'ятник міг дати здачі, то такі бабуїни виявляли б до нього більше поваги», - додає інший.

Скрін, «Київ. Оперативний».

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".

Як повідомляв Знай.uа, один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки.