Київський суд заарештував стрілявшого у поліцейських бойовика "ДНР".

Про це директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко написав у Facebook.

Так, стало відомо, що суд заарештував стрілявшого по правоохоронцям бойовика і взяв його під варту терміном на 2 місяці.

Ілюстративне фото РБК-Україна


"За матеріалами поліції Києва та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України цей підозрюваний рецидивіст судом взятий безальтернативно під варту строком на 2 місяці", - написав Шевченко.

Директор департаменту комунікацій МВС розповів, що заарештований бойовик раніше був засуджений. У 2003 році в Донецьку його засудили за чотирма статтями КК. Також в 2009 році бойовика притягли до відповідальності в суді Донецька.

Варто нагадати, що в ніч з 24 на 25 січня в Деснянському районі Києва бойовик "ДНР" відкрив вогонь по поліцейським. Інцидент стався біля одного з місцевих закладів. За даним фактом порушено справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще