У Києві, в Дніпровському районі на Гідропарку, вночі 26 січня сталася стрілянина, в результаті якої поранення обличчя отримав чоловік. Про це розповіли в «Інформатора».

Як повідомляється, конфлікт зі стріляниною стався неподалік від «Гідрозони», близько другої години ночі. За словами очевидців, дві компанії відпочивали, коли між ними виникла суперечка. У розпал конфлікту один з опонентів дістав травматичну зброю і зробив постріл в обличчя чоловікові з іншої компанії. Після цього стрілець разом із двома товаришами сіли в автомобіль Daewoo Lanos салатового кольору і зникли у невідомому напрямку.

Свідки стверджують, що всі троє були кавказцями.

На місце події викликали правоохоронців та швидку допомогу. Лікарі госпіталізували потерпілого з пораненням щелепно-лицьової області.

За попередньою інформацією, в столиці було введено план «Перехоплення». Через деякий час автомобіль був зупинений на проспекті Маяковського, але в ньому перебував тільки водій. В даний час поліція встановлює подробиці події.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри