У Фастові безслідно зник хлопчик, який, як припускають правоохоронці, міг самостійно відправитися до Києва. Про це розповіли в ГУ Національної поліції Київської області.

Як стало відомо, зниклому Денису Міхащуку – 14 років. Підліток проживав зі своєю сім'єю у Фастові, але самовільно пішов з дому і не повернувся. Востаннє хлопчика бачили в суботу, 25 січня, приблизно о 16:00 в провулку Південному. Після цього зв'язок з підлітком обірвалася, додзвонитися йому родичі не можуть.

Денис Михащук, фото: ГУ НП

Прикмети хлопчика: виглядає старше свого віку, на 15-16 років, 150 сантиметрів зросту, середньої статури, овальна форма обличчя, білявий, блакитноокий.

На хлопчикові була зелена куртка з капюшоном, чорна шапка і такого ж кольору джинсові штани. Узяв із собою чорно-синій рюкзак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Правоохоронці та родичі просять усіх, хто знає що-небудь про місце знаходження підлітка, повідомити за телефонами спеціальної лінії поліції «102».

Нагадаємо, у Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом пішла з дому і безслідно зникла 15-річна дівчинка.