У Києві водій маршрутного автобуса спробував позбутися від 12-річного пасажира з велосипедом, але пасажири заступилися за дитину. Відповідне відео свідки інциденту опублікували в соцмережі Facebook у пабліку "Київ Оперативний".

Як повідомляється, хлопчик з невеликим велосипедом зайшов в автобус №115, який слідував за маршрутом «Контрактова площа» - «Залізничний вокзал "Дарниця"». Водієві це не сподобалося, і він зажадав, щоб пасажир з велосипедом покинув салон автобуса. У відповідь дитина заявив, що велосипед перевозити можна, так як він є спортивним інвентарем. При цьому хлопчина почав розбирати свій транспортний засіб. Це не заспокоїло водія – він вийшов з-за керма, заявив, що велосипед повинен бути в чохлі, і спробував виштовхати дитини з маршрутки.

115-автобус (бортовой номер 4736), зашёл малыш (лет 12 на вид) с мини-велосипедом. За ним вбежал в салон огромный водила и начал применять силу к парню, чтобы он вышел, вроде тот злостный преступник какой-то. Говоря при этом, что нельзя с таким «велосипедом». Разве это норма?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 21 januari 2020

Інші пасажири обурені поведінкою водія і зажадали від нього виконувати прямі обов'язки, тобто вести автобус, а не виштовхувати дитини. Тим більше, що його велосипед дійсно відповідає нормам перевезення багажу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ти його адвокат?.. Ти у мене в гостях... Він нікуди не поїде..." – заявив водій пасажирам, які захищали хлопчини.

При цьому кондуктор, яка також спостерігала за подіями, в конфлікт не втручалася, заявивши тільки, що "цих не переспоришь".

У результаті водієві довелося поступитися і залишити дитину в спокої.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.