Стало відомо, що у понеділок вранці, 20 січня, у районі СМТ Іванків 49-річний ветеран війни на Донбасі в ході розпивання спиртного зі своїм приятелем вистрілив в останнього з мисливської рушниці. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполиции області.

Автомобіль, Національна поліція

Копи зупинили автомобіль за порушення ПДР та виявили у салоні тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Водій авто - ветеран війни на Донбасі - зізнався правоохоронцям, що смертельно поранив свого знайомого і їхав в поліцію, щоб у цьому зізнатися.

Чоловік розповів, що разом з приятелем, теж ветераном, вживав спиртне. У них виникла суперечка, яка переросла у стрілянину. Під час сварки він з мисливської зброї вистрелив у бік товариша.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Іванківського відділення поліції, 49-річного чоловіка затримали. Також було вилучено знаряддя злочину - мисливську рушницю без документів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тіло 47-річного загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). На даний момент копи встановлюють причини конфлікту.

Автомобіль, Національна поліція

Прес-офіцер поліції Київській області Микола Жукович розповів, що суперечка двох чоловіків була пов'язана з політикою.

"І 49-річний підозрюваний, і його жертва – обидва раніше служили на Донбасі, обидва учасники бойових дій. Напередодні вони разом випивали. Потім в якийсь момент між ними розгорілася сварка. Чоловіки почали сперечатися про те, який з президентів України ефективніший – Петро Порошенко чи Володимир Зеленський. Сварка не вщухла і після того, коли обидва ветерана сіли в автомобіль УАЗ і вирушили додому. Один з них знаходився на задньому сидінні. Мабуть, коли аргументів у суперечці більше не залишилося, водій пригальмував, взяв мисливську рушницю, яка була у нього в машині, і вистрілив в свого опонента. Смерть наступила миттєво", - поділився він.

Нагадаємо, що у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля нічного клубу в Канзас-Сіті бойовик відкрив вогонь по людям.

Також "Знай.ua" писав, що на заході Сполучених Штатів Америки, в штаті Юта, де раніше відбулася стрілянина біля одного з місцевих навчальних закладів, сталася нова трагедія.