Жахлива пожежа сталася у столиці. Відтак, на проспекті Лобановського спалахнула клініка краси під назвою "Амазонка". Наразі рятувальники вже ліквідували полум'я.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Київської області.

Як відзначається, сталася пожежа близько 11 години вечора в Солом'янському районі Києва. Саме там і спалахнула клініка краси, у якій вже не було відвідувачів, а лише один охоронець.

Пожежа у столиці

За його словами, сталося це дуже неочікувано - він вийшов покурити на вулицю, а коли повернувся, то побачив сильне задимлення всередині та викликав рятувальників. Коли ж на місце прибули вогнеборці, то приміщення вже повністю палало

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пожежа у столиці

Вже після того, коли рятувальники ліквідували полум'я, з'ясувалося, що осередок займання знаходився в підвалі. Щоправда, що саме там спалахнуло, наразі розбиратимуться експерти.

Нагадаємо, що у Києві машина спалахнула, як коктейль Молотова, рятувальники не встигли: кадри з вогню

Як повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.