У Києві в ніч на 17 січня в різних районах міста сталося кілька пожеж. На одній з вулиць столиці полум'я охопило автомобіль.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ Зараз".

В ніч на 17 січня в Києві загорівся автомобіль ВАЗ-2108. Ця пригода сталася на вулиці Закревського у дворі 10-поверхівки.

На місце події прибули рятувальники ДСНС, вони оперативно ліквідували загоряння. На щастя, ніхто в результаті події не постраждав. Машина повністю згоріла.

У Києві загорілось авто


Зараз правоохоронці встановлюють, чи був це нещасний випадок або ж навмисний підпал.

Варто відзначити, що в цю ж ніч у Києві відбулося ще дві пожежі. Загорівся приватний будинок на вулиці Адмірала Ушакова, в якому знаходилися люди. Пожежу оперативно ліквідували, і ніхто не постраждав.

Крім того, в Києві о 22:12 сталася ще одна пожежа, яка виявився фатальною для людини. У Солом'янському районі горіла житлова квартира, загинув господар житла.

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.