В Київ літаком доставили тяжкопоранених військовослужбовців, які захищають цілісність України на Донбасі. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook волонтер Наталя Юсупова.

За її інформацією, бійців везли з Харкова літаком, потім з аеропорту «Бориспіль» - каретами швидкої допомоги.

Скрін: Facebook

«За добу на фронті двоє поранених і двоє вбитих, дуже багато обстрілів і снайперів, війна триває! Я прошу допомагати ЗМІ та всіх громадян, хто чим може», - написала волонтер, додавши, потрібні не тільки гроші і ліки, але і кров для переливання.

Стати донором крові можна в Центрі крові, який розташований на території медустанови за адресою вулиця Госпітальна, 18, з понеділка по четвер, з 9:00 до 12:00. Вона також повідомила, що сплатила «хімію для онкохворого воїна (37 тисяч гривень), аналізи в приватній лабораторії (1,2 тисячі гривень та 6 тисяч гривень), ліки (6,5 тисяч гривень). На підтвердження своїх слів волонтер опублікувала відповідні чеки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Києві на День ЗСУ показали страшну ціну за мирне небо: "Кожен день омитий кров'ю наших героїв"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Путінські найманці накрили вогнем ціле місто, люди в паніці: "Давно такого не було...", моторошні кадри

Також Знай.uа" писав, Порошенко забули? Зеленський, Тимошенко і Вакарчук зіткнуться обличчям до обличчя