У п'ятницю, 6 грудня, о 12:30 у Києві на Хрещатику, 36 (навпроти Київміськради) відкрили стенд-календар "Кожен Божий день…", присвячений нашим захисникам, які 6 грудня відзначають День Збройних Сил України.

Про це повідомляє кореспондент Знай.ua з місця події.

Стенд-календар на Хрещатику в Києві, фото: Знай.ua

На стенді зображено календар втрат наших бійців. По днях розписано, скільки українських військових гинуть і отримують поранення під час бойових дій на Донбасі. Його меседж лаконічний і чіткий: кожен наш мирний день омитий кров'ю бійців на Сході України.

Варто додати, що вперше стенд з'явився на вулицях міста у 2017 році, під час Євробачення, з ініціативи УКМЦ. Він виглядав трохи дивно на тлі веселощів та радісного настрою гостей та мешканців столиці, але не залишав погляди байдужими.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Стенд-календар на Хрещатику в Києві, фото: Знай.ua

Минуло два з половиною роки, війна на Донбасі триває. Тому оновлена інфографіка знову з’явилася у центрі столиці на Хрещатику – щоб нагадати про високу ціну за наше мирне небо.

Нагадаємо: День збройних сил України 2019: чому варто пишатися українською армією.

Як повідомляв Знай.uа, Президент України Володимир Зеленський в п'ятницю вранці, 6 грудня, звернувся з привітаннями до військових Збройних сил України.

Знай.uа писав, "Я не хотіла про це говорити, але...": Верещук розповіла через що насправді побилися Бужанський і Лерос.