Як відомо, 13 січня в Києві затопило окропом ТРЦ Ocean Plaza, в результаті чого постраждали 10 людей.

Маргарита – донька жінки, яка сильніше за всіх постраждала від інциденту. Лікарі діагностували у неї опіки другого і третього ступеня. У момент НП киянка була в маршрутці, яка провалилася в окріп.

"Вони їхали по воді, якої спочатку було небагато. Потім все більше і більше. Ще через мить пролунав тріск. Маршрутка зупинилася, і водій відкрив двері, сказав: "Виходьте, асфальт провалюється", - розповіла Маргарита виданню "КП в Україні".

Дівчина при цьому уточнила, що водій промовчав і не попередив пасажирів про небезпеку, адже думав, що легко проїде окріп.

Ocean Plaza, потоп, фото: МВС
Ocean Plaza, потоп, фото: МВС

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У мами опіки другого і третього ступеня. Вона зараз повністю лежача, у неї ноги не згинаються. Потрібен постійний догляд. Я на ніч у лікарні залишалася, вона ж встати не може, нічого. Я не знаю, як звати дівчину, яка їй допомогла. Але дуже вдячна. Не побоялася допомогти, справжній герой!" - зізналася донька постраждалої жінки.

За її словами, за лікування мами вони платять самі, ніхто з київської мерії не пропонував свою допомогу. Мамі Маргарити лікарі прогнозують реабілітацію протягом двох тижнів.

Нагадаємо, що слідом за Ocean Plaza в окропі "викупався" Виноградар, сотні киян сидять без тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві протягом останніх двох діб сталося чотири аварії, які пов'язані з проривом труб тепломереж.

Також портал Знай.uа писав, що на прорив труби тепломережі в Києві українці відреагували кумедними фотожабами, в яких головним персонажем став Кличко.