В київському торгово-розважальному центрі Ocean Plaza прорвало каналізацію, а результаті чого там почався "ароматний" потоп. Про це повідомляє телеграм канал "ХК".

"В "Оушен Плазі" ПОТОП! Але не простий, а "ароматний"! Прорвало канашку, Ашан плаває в ГАМНІ! Я б не ризикнув там щось купувати, найближчим часом", – йдеться у публікації.

Крім того, один з очевидців опублікував фото того, що відбувається.

Нагадаємо, у Києві з початку 2019 року закрилося майже 50 закладів. Такими виявилися наслідки ресторанного буму, який столиця пережила рік тому і введення нових форматів smart casual на ринку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", три мосту в Києві потребують капітального ремонту, оскільки знаходяться в аварійному стані. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко під час програми "Свобода слова".

Також "Знай.uа" писав, у Києві з 30 серпня по 2 вересня зафіксовано 33 випадки отруєння шаурмою.