У Києві протягом останніх двох діб сталося чотири аварії, пов'язаних із проривом труб тепломереж.

Наймасштабніший інцидент стався у понеділок ввечері, 13 січня, в популярному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza. У будівлі прорвало труби і ТРЦ залило величезною кількістю окропу. У той час в приміщенні знаходилися люди, серед відвідувачів ТЦ є постраждалі, які обпеклися гарячою водою, що залила підлогу.

Однак, на жаль, інцидент в Ocean Plaza став лише початком комунального Апокаліпсису. Так наступно дня ідентична аварія сталася на Воздухофлотському проспекті у Солом'янському районі Києва. Дивує те, що за кілька днів до цієї аварії киянам з невідомих відключили воду, якої немає уже 5 днів поспіль.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Жителька мікрорайону звернулася до Знай.ua з проханням поширити інформацію про комунальні муки - жінка сподівається, що чиновники почують прохання про допомогу і будуть "ворушитися" швидше.

"Звертаюся до вас з проханням поширити інформацію про те, що 4 будинку на вул. Новопольова (Солом'янський район) вже 5-й день знаходяться без води. З приводу прориву біля Оушен Плаза за допомогою ЗМІ дізналися багато, і комунальні служби почали працювати ефективніше. У нашому мікрорайоні терміни закінчення робіт з кожним днем тільки відкладаються, а жити без води нестерпно", - скаржиться киянка.

Знай.ua сподівається, що у Кличка приймуть до уваги отриману інформацію і почнуть нарешті працювати на киян, а не проти них.

Нагадаємо, у Києві Ocean Plaza тоне в окропі, людей з опіками виносять на руках: перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа води по пояс: популярний курорт під Запоріжжям накрив потужний шторм, кадри Апокаліпсису.

Знай.uа писав, краще пішки: харків'яни масово ігнорують громадський транспорт Кернеса.