Не встигли кияни відійти від моторошного інциденту в Ocean Plaza, де увечері 13 січня стався прорив труби тепломережі, унаслідок чого окропом залило всю дорогу, парковку та цокольний поверх ТЦ і травмувалися люди, як у столиці повідомили про ще одну аварію.

Аварія у Києві, фото: Украина сейчас

Інформацією та фото нового комунального інциденту поділився депутат Київради Володимир Назаренко у Facebook.

"Хаотична забудова міста виливається в техногенні катастрофи: вже другий день в Києві в жахливих масштабах прориває теплотраси. Цього разу на моєму окрузі - поруч з спортивним комплексом КПІ, а ще там, на вулиці Нижньоключевій (ЖК "Кампус") нещодавно виріс незаконний житловий комплекс: будували його в обхід усіх будівельних норм і генплану, на землях університету під навчальні потреби. Без сумніву, вина у техногенній аварії лежить на варварі-забудовнику! Невідомо що горе-забудовники натворили з комунікаціями і теплотрасою, яка не розрахована під навантаження декількох багатоповерхових секцій", - відзначив чиновник.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, у мерії Києва вже прокоментували ситуацію із аварією на Либідській. У Кличка пообіцяли, що всім постраждалим будуть відшкодовувати збитки, але про суми говорити поки рано. Воду і гарячу воду мешканцям району не відключали.

Як повідомляв портал Знай.uа у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин.

Також портал Знай.uа писав, що в одному з районів столиці сантехніки знайшли трьох мертвих чоловіків, які знаходилися в підвалі багатоповерхівки.