На Київщині, в селі Макарів, пропали безвісти двоє хлопців. Одному з них 13 років, іншому – 15 років. Про це розповіли у Службі розшуку дітей Київської області.

Як повідомляється, обидва хлопці перебували на вихованні в Київському обласному Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

За інформацією правоохоронців, Осницкому В'ячеславу і Беспутину Івану вдалося самовільно піти з реабілітаційного центру, розташованого за адресою вулиця Макаровська, 31. Це сталося у вівторок, 14 січня, майже опівночі. Після цього дітей не бачили, а вийти з ними на зв'язок не виходить.

Фото: Служба розшуку дітей

Прикмети зниклих хлопців:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Старшому, Осницкому В'ячеславу, на вигляд близько 16 років. Високий, 170 сантиметрів зросту. Худорлявий, з овальним лицем, темними очима, темно-русявим коротко стриженим волоссям. Коли йшов, був одягнений у довгу чорну куртку, такого ж кольору, спортивні штани. Взутий у темні кросівки.

Молодшому, Беспутину Івану, дають на вигляд близько 14 років, зріст - 152 сантиметри. Худорлявий, з овальним обличчям сірими очима, світловолосий, коротко підстрижений.

Був одягнений у куртку зі вставками синього і чорного кольорів, брюки чорного кольору, взутий у білі кросівки.

Нагадаємо, у Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом пішла з дому і безслідно зникла 15-річна дівчинка.