13 січня київський міський голова Віталій Кличко терміново повернувся до Києва з Лос-Анджелеса, де у нього є власний будинок. Про це інформує Страна.

Кличко прилетів до Києва рейсовим літаком, після чого вирушив до отоларинголога через різкий біль у вусі, що не давав спокою вже декілька днів поспіль.

Віталій Кличко - фото Вести
Віталій Кличко - фото Вести

Як повідомляє видання, меру столиці вже прооперували вухо і він наразі лежить в Олександрівській клінічній лікарні Києва. За даними видання, міський голова приїхав до лікаря з температурою тіла під 40 градусів і почував себе дуже погано.

Міжнародний форум "Майбутнє Києва" - Віталій Кличко
Міжнародний форум "Майбутнє Києва" - Віталій Кличко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Віталій Володимирович скасував усі зустрічі через погане самопочуття", - повідомили наближені до мера люди.

Скільки днів Кличко проведе в лікарні на даний момент невідомо. І що сталось із вухом мера також. Швидше за все так буває через ускладнення після перенесеного ГРВІ чи простуди.

Нагадаємо, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами.