У центрі Києва в магазині косметики на вулиці Великій Васильківській молода дівчина поклала собі в сумку товар, який їй сподобався, і спокійно вийшла, не розплатившись на касі.

Інформацію про крадіжку та відео з місця інциденту оприлюднили на Facebook-сторінці спільноти Київ Оперативний.

"На Великій Василівській дівчина дуже хотіла бути красивою, тому вкрала кілька позицій косметики. Може, хто впізнає мадам?" - запитує автор публікації в підписі до відео.

Скріншот з Facebook

На кадрах з камери відеоспостереження видно, як дівчина, не поспішаючи, ходить магазином, вибирає вподобану косметику, спокійно кладе її в сумку, а потім не поспішаючи залишає торговий зал. Охоронців поруч, як не дивно, не виявилося. Утім, як і продавців на касі.

"Не кидайте у мене каміння, але чому продавців немає на робочому місці?", "Як же її тепер впізнати, вона ж нафарбується", "Гарною бути не заборониш", "Зрозуміти і пробачити", "Наступного разу камери ставте в підлозі, хоч як буде ближче до обличчя", "Ну что ж ты страшная такая, Ты такая страшная. И ненакрашенная страшная, и накрашенная", - пишуть користувачі у коментарях під відео.

Скріншот з Facebook

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.