У київському міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітниками Служби безпеки України було затримано жінку, яка ввозила з країн Євросоюзу до Батьківщини партію наркотичних речовин. Свій «товар» вона ховала у пакунку із цукерками. Про це повідомляють у прес-службі СБУ.

Як зазначається, правоохоронцям вдалося завадити спробі незаконно ввезти психотропні засоби до України.

Фото: СБУ

Оперативникам та слідчим спецслужби вдалося встановити, що жителька Сум має намір відкрити власний канал постачання речовини «екстазі» до нашої держави. Оскільки зловмисниця часто буває у закордонних подорожах, вона планувала привозити наркотики власними силами, у своїх речах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зокрема, цього разу вона везла наркотики у пакуночку із цукерками. Не зважаючи на вигадливість зловмисниці, її вдалося затримати та перешкодити контрабанді психотропних речовин.

Жінці мають обрати запобіжний захід та визначити міру покарання за відповідний злочин.

Нагадаємо, українець планував вивезти десятки кілограм "дурі" за кордон, спецслужбам допомогла випадковість: кадри затримання.

Як повідомляв Знай.uа одеський суд закрив справу про контрабанду наркотиків під виглядом бананів: "Товар зіпсувався, паліть".

Знай.uа писав, Голландії не стало: світ назавжди попрощався з "країною".