Незабаром проїзд у столичних маршрутних таксі стане дорожче. Але ця хвиля подорожчання торкнеться не всіх маршруток.

Про це повідомляється в соціальній мережі Facebook.

Так, у Києві з 11 січня подорожчає проїзд у двох маршрутках. Варто відзначити, що подорожчання не торкнеться інші маршрутних таксі, вартість проїзду зросте тільки в маршрутках № 240 та № 241. Ці маршрути здійснюють перевезення на Лісовому масиві.

Зараз вартість проїзду в цих маршрутках становить 5 гривень, але вже з 11 січня городянам доведеться платити по 6 гривень за проїзд.

У Києві подорожчає проїзд у маршрутках

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таку новину. Деякі зазначили, що пора пересідати на велики, до того погода цього року сприяє. Деякі ж обурилися таким підвищенням через те що ціна на паливо впала.

“Настав час перевзути мій самокат в зимову гуму. І корисно, і весело, і економія. І головне не нервуєш благаючи їх пройти в порожню серединку“, - написала Наталія Соломаха.

“А нічого, що солярка в ціні впала“, - написав Дмитро Окоча.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.