У Солом'янському районі Києва співробітники поліції розшукують Варвару Малінку, яка пропала без вісті. 17-річна дівчина покинула будинок на Різдво, 7 січня, і з того часу перестала виходити на зв'язок з рідними і назад не повернулася.

Поліція і родичі Варвари просять допомоги небайдужих мешканців Києва в її пошуках. Про це повідомляють правоохоронні органи, передає Інформатор.

17-річна Варвара Малінка

Також відомо прикмети зниклої дівчини: на вигляд 17 років, зріст 178 сантиметрів, худорлява статура, волосся темно-русяве, очі світлі зелені. Варвара була одягнена в пальто сірого кольору, зелену шапку, джинси, темно-коричневі замшеві черевики.

При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження Варвари, повідомте по телефону спецлінії поліції "102".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, у Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом пішла з дому і безслідно зникла 15-річна дівчинка.