У Києві, в Подільському районі, правоохоронці провели слідчий експеримент, в якому взяв участь чоловік, підозрюваний у вбивстві двох дівчаток у Новорічну ніч. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як наголошується, слідчі заходи проводили 7 січня, у вівторок, близько 13:00, без присутності журналістів та інших представників засобів масової інформації.

Підозрюваного напередодні затримали в Одесі, куди він прибув поїздом разом зі своєю можливою співучасницею. 19-річної дівчини, яка могла бути причетна до резонансного вбивства, на місці проведення експерименту також не було.

Фото: dtp.kiev.ua

"Був проведений слідчий експеримент з убивцею двох дівчаток на вулиці Кирилівській, 127. Виглядав він приречено і змирившись", – зазначають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Нехай відео слідчого експерименту покажуть! Що ми думаємо?! Напевно все записувалося!», «Співучасниця пішла свідком, інакше справу не зшиють - без свідків», припускають коментатори.

«Прочитайте його послужний список злочинів до цього... Утримувати на податки в тюрмі цю тварину занадто дорого для нас. А смерть - занадто легке покарання», - обурюються люди.

Нагадаємо, вбивство іранського генерала Сулеймані вилилося в карикатуру на Путіна: фото.

Як повідомляв Знай.uа, втікали "на моря": підозрюваних у вбивстві дівчат у Києві схопили в Одесі.