7 січня, в одній з маршруток Києва словесна баталія між пасажирами переросла в бійку. Відео інциденту з’явилось у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, до маршрутки зайшов пасажир, який почав читати іншим нотації щодо відсутності вільних місць та старості, “яка приходить до нас усіх”. У відповідь на зауваженя, яке один з пасажирів зробив українською мовою, дебошир почав ображати українську націю нецензурними виразами. При цьому він називав себе українцем і був готовий показати паспорт.

Geplaatst door Світлана Мащенко op Dinsdag 7 januari 2020

Коли слова закінчились, хуліган розпустив руки, через що інші пасажири почали виштовхувати його з маршрутки та відібрали шапку. Закінчилось все тим, що дебошир пообіцяв залишити автобус в обмін на повернення головного убору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В соціальних мережах пишуть, що неадекват ще мало отримав: “Мало дали, потрібно було більше”, “Навалили ватному”, “Чоловік просив у пику. Шкода, що мало отримав, не вистачить для профілактики”.

Нагадуємо, що у Харкові кондуктор тролейбуса напідпитку замість того, щоб збирати плату за проїзд, почав співати пісень.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві відклали запуск є-квитка на громадський транспорт.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.