У Києві в ніч з 1 на 2 січня у розпал новорічних святкувань сталася жорстока бійка в одному з дворів на бульварі Перова. Сутичку спровокувало те, що карета швидкої допомоги не могла проїхати за викликом через припарковану машину.

Скріншот Facebook

Подробиці уточнює спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

"Перова. В одному з дворів стояла червона Fiesta, яка заважала проїхати швидкій. Завдяки спец сигналами, вдалося зробити так, що вийшла жінка, щоб переставити авто. Мужик, який лежав за підсумком, почав погрожувати їй, що розіб'є вікно і матом з нею говорити, і як тільки вона від'їхала, він на ходу відкрив двері і почав знову погрожувати. Вийшов її чоловік, потім його друг, який заступився за них обох і "виписав" провокатору. Провокатор викликав поліцію, копи зрозуміли, що той хто спровокував усе сам, поспілкувалися з усіма і поїхали. Сам почав, за це і отримав. А все тому, що був бухий", - пише автор публікації.

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Однак не всі користувачі погодилися з автором публікації та наголосили на тому, що винна у цій ситуації насамперед автоледі.

"Особисто був свідком ситуації. І зараз "злегка" здивований! Мужика, який реально допоміг організувати проїзд швидкої, а потім, нехай і занадто емоційно, але по заслугах, пояснив мацохе і її дятлам, що вони не праві, мало того, що за фактом перекинули на землю, так, що гірше, зробили винуватим :( я не ліз в ситуацію бо швидка за фактом проїхала, а товариші по факту залишилися з'ясовувати стосунки на підвищених тонах, що я особисто не люблю", "З серії "мамо, викликай ментів", "Ну прямо Чикаго тридцятих:)))", - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот Facebook

Нагадаємо, Шулявський міст може впасти? Кияни вказали Кличку на фатальну помилку

Як повідомляв портал "Знай.ua", це врятує ваше життя: як діяти пішоходу, аби не потрапити під колеса на дорозі

Також "Знай.ua" писав, відмовили гальма - без паніки: що потрібно робити в одній з найнебезпечніших ситуацій