У Києві нарешті відкрили скандальний Шулявський міст, реконструкція якого обійшлася місту в мільярд гривень.

У суботу, 28 грудня, у Києві урочисто відкрили Шулявський міст. Реконструкція мосту зайняла 10 місяців, через це у місті були постійні пробки. Кияни постійно скаржилися на ситуацію з транспортом у місті, але мер Кличко не поспішав закінчувати роботи на мосту, хоча він взяв його реконструкцію під свою відповідальність.

Після відкриття Шулявського мосту навантаження на дорогах Києва значно зменшилася і городяни начебто повинні залишитися задоволені. Але один з користувачів соціальної мережі помітив цікаву деталь на мосту. На кожній з підпор знаходяться укріплення в вигляді звичайних дерев'яних дощок.

Скріншоти

"Я спочатку не повірив. Тому поїхав перевірити. Це фото нещодавно відкритого Шулявського мосту, і так на кожній опорі. Будівництво моста обійшлося трохи більше мільярда гривень", - написав Богдан Тицький.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Але на таку заяву киянина знайшлося спростування. За словами Павла Авдокушина нічого страшного в дерев'яних підпорах немає. Адже вони не є утримуючим елементом незастигшого бетону.

Скріншоти

Нагадаємо, що у святкові та вихідні дні комунальники продовжують ремонт Шулявського мосту, який закрили в березні 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.uа у зв'язку з ремонтними роботами, у столиці буде перекритий Північний міст.

Також портал Знай.uа писав, що Шулявський міст сфотографували з висоти пташиного польоту, і його фото викликали неоднозначну реакцію киян.