У січні-березні 2020 року в ангарі старого заводу "Арсенал" на вулиці Московська, 8 з'являться коворкінг і сквер. Загальна площа об'єкта складе 4130 кв. м., з них 3800 кв. м. займе коворкінг. Відзначається, що всього у ньому розташуються 650-700 робочих місць. Про це йдеться у повідомленні RAU.

Так, на першому поверсі розташовуватиметься лаунж-зона з рецепшином, кімнатою для переговорів, Skype-кімнатами і невеликим баром. Далі облаштують кухню і офіси зі скляними стелями. Цікаво, що в "Арсеналі" запрацює міні-готель зі справжніми спальними капсулами.

Завод "Арсенал" у Києві, RAU
Завод "Арсенал" у Києві, RAU

Завод "Арсенал" у Києві, RAU
Завод "Арсенал" у Києві, RAU

На третьому поверсі планують зробити 14 офісів Business Suite, кожен з яких буде виконаний у своєму стилі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На території заводу також обіцяють побудувати сквер A-Station. Там будуть проводити мистецькі акції, концерти, вистави та інші заходи. В A-Development планують розширити простір за рахунок старої комендатури на протилежному боці вулиці.

Завод "Арсенал" у Києві, RAU
Завод "Арсенал" у Києві, RAU

Нагадаємо, що на місці старого заводу "Арсенал" у Печерському районі Києва збираються побудувати "Арсенал Парк".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві може зникнути популярна станція метро.

Також портал Знай.uа писав, що Puma і Ader Error зняли в Києві захоплюючий ролик з українськими моделями.