Вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській. Про це розповіли в прес-службі столичної поліції.

Як повідомляють правоохоронці, інформація про стрілянину в центрі Києва надійшла до них приблизно в 4:30. Наряд поліції вирушив на виклик за адресою вулиця Велика Васильківська, 145/1.

У Києві святкування Нового року закінчилося кривавою перестрілкою

Виявилося, що в новорічну ніч за вказаною адресою виник конфлікт між відпочиваючими, який переріс у масову бійку. У якийсь момент пролунали постріли, поранення отримали п'ятеро учасників бійки.

З вогнепальними пораненнями прибулі на місце події бригади швидкої допомоги госпіталізували двох постраждалих. Повідомляється, що ще троє людей отримали поранення грудної клітини, обличчя та голови. Їх також доставили в медичні установи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На даний час правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також намагаються з'ясувати, що стало причиною такого кровопролитного конфлікту ворогуючих сторін.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.