Стало відомо, що шестеро людей в масках увірвалися в будинок директора державного підприємства "Завод порошкової металургії". Інцидент стався в селищі Гостомель, який знаходиться під Києвом. Про це повідомили в поліції.

Шестеро людей у масках пограбували будинок директора держпідприємства

Так, спочатку бандити в масках зв'язали бідного охоронця. Потім вони пробралися у будинок, де й напали на господаря будинку, а саме на директора підприємства, чоловіка 1969 року народження та його дружину. Також зловмисники почали вимагати гроші і різні цінності під погрозами його дружини. Після того, як чоловік віддав їм те, що вони вимагали, нападники зв'язали потерпілих та втекли з місця події. Слід зазначити, що загальна сума збитку все ще встановлюється. Також ведеться досудове розслідування за статтею "розбій".

Шестеро людей у масках пограбували будинок директора держпідприємства

Нагадаємо, що суд оголосив обвинувальний вирок 58-річному чоловікові, який зарізав ножем ветерана АТО прямо на очах у сина і дружини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній народний депутат Ігор Мосійчук повідомив про скоєння нападу на його помічника Андрія Дзюбенка. Інцидент стався у ніч на вівторок, 31 грудня, у місті Васильків Київської області.

Також портал Знай.ua писав, що на вулиці Павла Тичини у Києві невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, після чого втік з місця злочину, але потім поліцейські змогли його затримати і відкрили кримінальне провадження.