У понеділок, 30 грудня, стало відомо, що у Києві терміново закрили станцію метро "Хрещатик", а також перехід на станцію метро "Майдан Незалежності" у Києві.

Так, близько шостої вечора надійшов анонімний дзвінок про замінування київської підземки.

Зараз на центральній станції працюють кінологи і вибухотехніки. Про це йдеться в повідомленні КП "Київський метрополітен". У даний момент станція закрита для пасажирів як на вхід, так і на вихід.

Станція метро "Хрещатик", Вікіпедія
Станція метро "Хрещатик", Вікіпедія

Поки що всі подробиці надзвичайної події уточнюються. Крім того, найближчим часом співробітники поліції нададуть повну інформацію про інцидент.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що багато столичних супермаркетів і торгових центрів змінюють графік роботи в святкові дні. Стало відомо, як будуть працювати головні торгові центри і популярні супермаркети Києва на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві продовжили роботу громадського транспорту на Новий рік-2020. Так, трамваї, тролейбуси та автобуси будуть працювати у новорічну ніч аж до ранку.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичною підземкою.