У Києві на одній із станцій метро стався черговий колапс. Стовпотворіння було настільки величезним, що в буквальному сенсі не було де яблуку впасти.

Про це повідомляє кореспондент "Знай.ua" з місця подій.

У понеділок, 23 грудня в Києві городяни, як завжди поспішали на роботу. Через це на станції метро "Вокзальна" утворилося величезне стовпотворіння. Люди штовхалися в надії дістати бажаний жетон на метро.

У Києві стався колапс в метро

Деякі кияни не дотримувалися порядку черги в надії першим отримати жетон. При цьому таку величезну кількість людей обслуговували всього два касира. Через таке обслуговування в метро "Вокзальна" багато городян запізнилися на роботу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Києві стався колапс в метро

"Хіба таким має бути столичне метро? Де в інших країнах таке можна побачити? На таку юрбу всього 2 касирки, а майже всі турнікети не мають комірок для жетонів! Катуючи людей, в Європу не прийдеш!"- скаржиться мешканець Святошинського району Сергій Марейченко.

Метро, Київ - тиснява за жетонами
Метро, Київ - тиснява за жетонами

У Києві стався колапс в метро

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.