Шулявський міст сфотографували з висоти пташиного польоту, і його фото викликали неоднозначну реакцію киян. Знімки з'явилися в інтернет-співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Ще недавно мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що відремонтований шляхопровід відкриють до Нового року, але оприлюднені знімки змусили користувачів засумніватися в цьому.

Фото: dtp.kiev.ua

На кадрах видно міст з відремонтованою центральною частиною, на якій вже поклали асфальт. Однак ні з'їздів з нього, ні обіцяної розв'язки на місці цехів фабрики «Більшовичка», досі немає. Коли їх збираються будувати, якщо до Нового року залишаються лічені дні, не зрозуміло.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мені здається ми стали забувати, що Шулявський міст реально міг бути з якісної розв'язкою", «Машин багато, організація дорожнього руху в Києві – 18-е століття!», «Ех, Віталій, Віталій – розчарував», - пишуть кияни, висловлюючи своє невдоволення роботою.

"Бабки освоїли, а зробив на від*бись", "Це коштує 1,5 мільярди?", - обурюються вони, відзначаючи, що на ці гроші і в більш короткі терміни в світі будують надійні і якісні шляхопроводи.

Скрін dtp.kiev.ua

Нагадаємо, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами.