У святкові та вихідні дні комунальники продовжують ремонт Шулявського мосту, який закрили в березні 2019 року.

Так, конструкцію свіжого мосту вже встигли заасфальтувати. Також кияни помітили, що на дорожнє покриття навіть наклали тимчасову розмітку. Житель столиці Павло Авдокушин поділився кадрами укладання асфальту на Шулявському шляхопроводі.

ремонт Шулявського мосту
ремонт Шулявського мосту

"Шулявка продовжує "розважатись"! Вчора майже заасфальтували половину заїзду з Гетьмана, а сьогодні вже встигли заасфальтувати половину з'їзду на Довженка! Їхав близько шестої: сказали, що Довженка до переможного робити і паралельно знову асфальтувати Гетьмана – на цей раз закатають в асфальт вже бік з'їзду. Якраз закінчили робити верхній шар ЩПС+Ц. Залили шов і шафову стінку на Довженка. Залили частину підферменників. Змонтували майже всі огородження мосту з обох сторін", - повідомив Авдокушин у Facebook.

Крім того, пішоходи та водії звернули увагу на те, як покладено асфальт на мосту. Дивна "хвилястість" асфальту насмішила киян – відразу пішли жарти про те, що його уклали "ідеально рівно".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами.