У Києві через монтаж прольоту Шулявського мосту обмежать роботу транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У вівторок, 15 жовтня, в Києві перекриють рух на проспекті Перемоги. Ці обмеження торкнуться не тільки автомобілів, але і громадського транспорту. Сьогодні припинять рух тролейбуси маршрутів №5 і 7. Відновлять рух на цьому відрізку дороги одразу ж після закінчення робіт на Шулявському шляхопроводі.

Тролейбуси

Щоб не доставляти незручності замість маршрутів №5 і 7 буде їздити маршрут №5а. Він пролягає від вулиці Белицкої до вулиці Чорнобильська. Тепер він курсуватиме через вулицю Маршала Гречко, площа Валерія Марченка, станції метро "Нивки", "Святошино" та "Житомирська".

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Комунальна служба приносить свої вибачення містянам. А також радить заздалегідь планувати свій маршрут з урахуванням змін, щоб уникнути неприємностей. Звичайний рух тролейбусів відновлять відразу ж після ремонтних робіт.

Нагадаємо, що політтехнолог Сергій Гайдай заявив, що столицю України не щастить з мерами.

Як повідомляв портал Знай.ua , незгасними залишаються гучні теми звільнення його заступників і скандальної Шулявській розв'язки, яка вже рік тримає киян у "транспортних заручниках".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві ОТТ-сервіс Ланет.TV створив трансляцію декількох ключових транспортних розв'язок міста.