Киянин Олексій Плиско помітив, що з його картки Kyiv Smart Card за одну поїздку було списано одразу 12. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Мешканець столиці зазначив, що користувався послугами метро напередодні – у нього було 43 поїздки у залишку. Однак уже наступного дня, оплачуючи проїзд карткою Kyiv Smart Card, він виявив, що на його рахунку лише 31 поїздка.

Така ситуація неабияк розсердила чоловіка.

«Сьогодні пікаю на вході – 31 поїздка. Збентежений», - зазначає чоловік.

Він також додав, що згодом вирушив до станції метро "Політехнічний інститут", де спробував дізнатися, куди ж поділися його гроші. Там йому довелося «наматюкатися», після чого йому повернули зайві списані поїздки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Крити" мене було нічим", – наголосив він.

Коментуючи ситуацію, користувачі зазначають, що їм неодноразово доводилося опинятися у подібних ситуаціях при використанні Kyiv Smart Card. Один із коментаторів зазначив, що так само втратив 13 поїздок із 29, однак «через кілька днів стало, як треба».

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працюватиме довше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичною підземкою.