Відтепер у Києві не можна використовувати феєрверки, салюти та інші піротехнічні вироби допоки триває війна на Донбасі. За відповідне рішення проголосувало 78 депутатів міської ради.

Про це передає прес-служба Київради.

"Забороняється проведення масових заходів розважального характеру на Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Трьохсвятительській в межах Стіни пам’яті загиблих Героїв. А організацію подій біля культових споруд додатково необхідно узгоджувати з представниками релігійних організацій на балансі яких вони перебувають", - йдеться в повідомлені.

Військовий, фото - Репортер
Військовий, фото - Репортер

Окрім цього, як підкреслюється, у Києві тепер не можна проводити різноманітні розважальні заходи, за допомогою феєрверків, салютів та інших піротехнічних виробів поки триває війна на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що з 14 грудня у найбільшому історико-розважальному комплексі під Києвом проходить цикл святкових шоу-програм "Зимова казка" для дітей і дорослих, який включає також і Новорічну ніч 31 грудня.

Як повідомляв портал Знай.ua, київської дітлахам влаштували чудовий сюрприз до Дня Святого Миколая.

Також портал Знай.ua писав, що у День святого Миколая вже за традицією на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни.