Зовсім скоро настануть новорічні свята, на які так чекають українці. У той же час у Києві тривають приготування до святкових заходів. Як відомо, головну ялинку країни запалять на Софійській площі в Києві.

Про це йдеться у повідомленні організаторів новорічної програми Folk Ukraine у соцмережі Facebook.

Варто уточнити, що запалять головну ялинку на Софійській площі в День святого Миколая – 19 грудня о 19:00. Але найцікавіше – хедлайнером святкового концерту, який відбудеться біля зеленої красуні, стане найпопулярніший український рок-гурт "Друга Ріка".

"На їх піснях виросло не одне покоління українців, і ти точно знаєш їх напам'ять. Ти як? Не проти стояти навпроти і співати разом з "Другою Рікою", - написали організатори свята.

Наголошується, що виступ гурту "Друга ріка" відбудеться 19 грудня в 19:45.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зустрічай хедлайнера святкового концерту на Софії! 19 грудня о 19:45 для тебе гратиме гурт Друга Ріка - Druga Rika!...

Geplaatst door Folk Ukraine op Dinsdag 10 december 2019

Нагадаємо, що де в Києві весело провести новорічні свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, головну ялинку України вже встановлено: як виглядає новорічна красуня, фото.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві з 19 по 26 грудня стартує акція "Не забудь привітати", в рамках якої дітей будуть вітати волонтери-помічники Св. Миколи.