У Києві вже повним ходом триває підготовка до зимових святкувань. Вже з 19 грудня на Софійській і Контрактовій площах запаляться ялинки, повідомляють у КМДА.

Як обіцяють організатори Ukraine Folk, головну ялинку країни буде урочисто запалено 19 грудня в 19.00. Цьому буде передувати святковий парад. Весь декор урочистості на Софійській площі буде виконаний у стилі казки про Лускунчика.

750 іграшок у вигляді цукерок і лускунчиків прикрасять ялинку, її укутають в чотири кілометри електричних гірлянд. Біля ялинки розмістять головних героїв німецької казки і українських козаків.

Вся зона буде поділена на чотири королівства, між якими можна буде пересуватися тільки на спеціальному експресі.

Організатори Folk Ukraine

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зовсім поруч розгорнуться фестиваль китайських ліхтарів і каток.

На Подолі, на Контрактовій площі, влаштують різдвяне містечко в українських традиціях, але за європейським зразком. Всі іграшки на ялинці виконають в стилі традиційної кераміки з полтавським розписом. Тут же буде працювати резиденція Святого Миколая.

На Різдво, 7 січня, киянам і гостям столиці покажуть ходу звіздарів, масове виконання колядок, встановлення Дідуха і гуляння в народних традиціях. Крім того, можна буде покататися на стріт-арт ковзанці і на крижаних гірках.

Нагадаємо, День Гідності і Свободи 2020: історія самого хворобливого і патріотичного свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головна обіцянка Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що українці схилили голови перед героями Майдану і полеглої Небесної Сотнею.