У центрі Києва в заваленій мотлохом квартирі знайшли труп.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua з посиланням на прес-службу Національної поліції столиці.

Бездиханне тіло виявили в квартирі на вул. Горького, 41. Страшний "склеп" допоміг виявити запах - жителі будинку звернулися до правоохоронців із скаргами на жахливий сморід, джерело якого знаходилося у злощасній квартирі.

У Києві на Жилянській серед сміття вивили труп, фото: dtp.kiev.ua.

Копи були вражені, переспупивши поріг житла - квартира була до верху завалена багаторічним сміттям, помиями та мотлохом. Зверху на цій "сміттєвій горі" виявили тіло без ознак життя, наразі особу встановлюють.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Труп у квартирі в Києві, фото: dtp.kiev.ua.

За словами сусідів, жодних підозрілих звуків з квартири не лунало і жителі не бачили, щоб туди взагалі хтось заходив. Наразі правоохоронці відпрацьовують декілька версій загибелі людини.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.