У вівторок, 20 серпня, до поліції звернулися мешканці одного з будинків на вулиці Бастіонній, які розповіли, що давно не бачили свою сусідку і дізналися, що вона не приходила за пенсією з лютого місяця.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Біля квартири зниклої співробітники поліції відчули трупний запах і вирішили зайти до квартири.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Для того, щоб потрапити до оселі, правоохоронцям знадобилася допомога рятувальників. За допомогою розбитого вікна співробітники поліції зайшли всередину і побачили, що у квартирі був уже труп господині, що розклався і зсохся. За попередньою інформацією, 69-річна жінка померла ще взимку.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Дата смерті та інші подробиці встановлюють судмедексперти і правоохоронці.

Нагадаємо, що у Харкові співробітники правоохоронних органів розшукують Богдана Горбанюка, який пропав безвісти 19 серпня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Деснянському районі міста Києва пропав хлопчик тринадцяти років. Повне ім'я - Чорноус Денис Олександрович.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Васильківському районі Київщини розшукується неповнолітня Мері Арутюнян.