Всього за рік свого існування поїзди «Київ Бориспіль Експрес», які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів. Цим похвалилися в «Укрзалізниці» - саме вона є оператором нашумілого маршруту.

Найбільше пасажирів було перевезено в серпні 2019 року – за місяць експрес перевіз майже 100 тисяч осіб. У вересні експрес перевершив сам себе, «прокатавши» по лінії 107,6 тис. пасажирів.

Найбільш затребуваними виявилися рейси №842 «Київ-Бориспіль», які відправлялися від вокзалу до 17:00, та у зворотному напрямку рейс №845, який відбував з Борисполя о 19:18.

Кожні добу експрес виконує майже три десятки рейсів у кожному напрямку, перевозячи по 2,5 тисячі осіб.

Нагадаємо, що регулярно курсувати за маршрутом «Київ Бориспіль Експрес» склад почав з 30 листопада 2018 року. Ціна квитка – 80 гривень, час у дорозі – 40 хвилин. Відразу після відкриття експрес працював з перебоями, а потім «пристосувався» і працює більш-менш справно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Між тим, українці обурені експресом, називають "великою маршруткою", а звіт компанії - "показухою".

Скрін, сторінка Укрзалізниці

Нагадаємо, раніше експрес вже не потрібен? В "Укрзалізниці" обіцяють новий склад до Борисполя.

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" потрапила в гучний скандал, пасажири такого ще не бачили: "На Гиперлуп економлять".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про душогубку на колесах: "Укрзалізниця" влаштувала українцям пекельні вихідні, моторошне відео.