У суботу, 12 жовтня, пасажири електрички «Київ-Ніжин», замість того, щоб насолоджуватися вихідними, опинилися в справжньому пеклі від «Укрзалізниці». Про це повідомляє кореспондент Знай.ua.

Замість 10 вагонів електрички цього разу подали лише шість. Внаслідок цього у вагонах, переповнених людьми, виникла тиснява та задуха. Пасажири масово скаржаться на погіршення самопочуття.

Крім того, в електричці – лише один туалет, але й той – без дверей.

Нагадаємо, залізничне пекло перед Новим Роком: українців довели до відчаю, шлють прокльони Омеляну. Це вам не в комфорті до Борисполя покататися, тут ціла історія. Тільки з сумним фіналом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, пафосний експрес в "Бориспіль" ніяк не їде без чужої допомоги. Експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі.

Знай. ua писав, що Укрзалізниця замість продажу квитків закуповує зброю. Поки ви стоїте в черзі в арсеналі перевізника незабаром будуть пістолети і гвинтівки.