Кияни та гості столиці до кінця 2019 року зможуть добратися до міжнародного аеропорту «Бориспіль» на новому потязі, виготовленому в Україні. З таким прогнозом в Facebook виступив керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

За його словами, очевидна зручність залізничного експресу на Бориспіль не рятує рейкові автобуси Pesa від натовпу. Щоб розвантажити напрямок, запустять новий потяг.

Про готовність почати випробування гібридного поїзда, який зможе пересуватися як на електрифікованих ділянках дороги, так і на тих, де подачі струму немає, раніше заявляли на Крюківському вагонобудівному заводі. Однак початок випробувань призначали на 2020 рік.

Нагадаємо, залізничне пекло перед Новим Роком: українців довели до відчаю, шлють прокльони Омеляну. Це вам не в комфорті до Борисполя покататися, тут ціла історія. Тільки з сумним фіналом.

Як повідомляв Знай. ua пафосний експрес в "Бориспіль" ніяк не їде без чужої допомоги. Експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай. ua писав, що Укрзалізниця замість продажу квитків закуповує зброю. Поки ви стоїте в черзі, в арсеналі перевізника незабаром будуть пістолети і гвинтівки.