У середу 4 грудня погода у Києві буде хмарною і похмурою, без прояснень. Снігу або дощу в цей день не буде, обіцяє сайт Sinoptik.

В цей день Київ очікує мороз до 1 градуса нижче нуля, вночі – до 2 градусів морозу.

Набагато тепліше 4 грудня було в столиці в 1924 році – 10 градусів тепла, а набагато холодніше – в 1986 році, було більше 18 градусів морозу.

Погода в Україні 4 грудня, Укргідрометцентр

4 грудня народ відзначав Введення у храм Пресвятої Богородиці. Цей день вважався офіційним початком зими, і звертали увагу на прикмети. Якщо на Введення було холодно, значить, все зима буде холодною і непогожою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А якщо у цей день було тепло і сонячно, то й зима буде м'якою. Сніг випаде до Введення, він ще встигне розтанути. Якщо засніжило після свята, чекали сильних снігопадів, які не припиняться до кінця місяця. До самої весни буде морозно і сніжно, без відчутних потеплінь. Холодний поривчастий вітер передвіщав похолодання. Ворона, яка гуляє по двору і видивляється голу землю, віщує близьку потепління.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вона принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевої Щури розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.