Вже незабаром Україну підхопить новорічна метушня. Це чарівний і казковий час. Саме тому в Києві на Софійській площі відкриють телепорт в Лапландії.

Всі бажаючі зможуть відправитися в інтерактивну подорож у світ Санти – "Лапландія 360". Вас чекає видовищне новорічне шоу-подорож з ефектом повного занурення, яке можна буде відвідати біля головної ялинки країни на Софійській площі.

Лапландія 360


Гості опиняться у світі Санти XXI століття і побачать, як змінився цей обожнюваний всіма герой новорічних свят. А провідником тут стане ельф Ейнар, який покаже шлях до епіцентру всіх чудес на планеті – до серця Лапландії. Тут можна буде зазирнути в самий епіцентр новорічної підготовки і побачити, як ельфи готуються до свята напередодні Нового року. А Санта Клаус навчить своїх гостей як загадати бажання так, щоб у 2020 році вони точно справдилися.

Цей проект почне працювати вже з 14 грудня, помандрувати в Лапландію можна буде до 12 січня включно. Шоу "Лапландія 360" було розроблено компанією Starlight у партнерстві з Magic Innovations.

Вартість вхідних квитків по передзамовленню складає 190 грн в будь-який з днів.

Локація буде працювати з 12:00 до 21:00 у будні дні з 10:00 до 22:00 – у вихідні, а в новорічну ніч – до 4:00. Новий сеанс починається кожні 30 хвилин.

Нагадаємо, у Києві вже повним ходом йде підготовка до зимових свят.

Як повідомляв портал Знай.uа , на святкування Нового року команда Кличка витратить мільйони.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що обов'язково має бути на святковому новорічному столі.