У Києві вже повним ходом іде підготовка до новорічних свят - 26 листопада на Софіївській площі комунальники почали збирати новорічну ялинку. Цього року вона буде відрізнятися від минулорічної попередниці - її зберуть з декількох сотень невеликих дерев.

Ялинка до новорічних вят у Києві, фото: Вечірній Київ

Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

Головною "фішкою" зеленої красуні 2010 року стане те, що ялинку прикрасять в стилі різдвяної історії про Лускунчика.

“5 грудня ми розпочинаємо монтаж ялинки, 12 грудня маємо закінчити. Цього разу вона дуже складна, тому прийдеться працювати в три чи чотири зміни. Висота – 30 метрів. Вартість іграшок і ілюмінацій – 2,7 млн грн”, – проінформував засновник проєкту Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Києві встановлюють ялинку, фото: Вечірній Київ

Новорічну красуню прикрасять 750 яскравих іграшок у вигляді цукерок та 4 км гірлянд теплого кольору. Навколо ялинки буде восьмикінечна зірка з яскравих гірлянд. Ялинку збиратимуть з гілок сосни і ялиці, привезених з Вінницької та Житомирської областей.

“Цьогоріч ми внесли багато нових акцентів, які мають зробити різдвяні свята комфортними абсолютно для всіх груп населення”, – резюмували у Київраді.

Відкриття головної ялинки країни відбудеться у День святого Миколая, 19 грудня, о 19:00.

Нагадаємо, у Києві вже повним ходом йде підготовка до зимових святкувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, на святкування Нового року команда Кличка витратить мільйони.

Також портал Знай.uа писав, що обов'язково має бути на святковому новорічному столі.