Не встигли жителі столиці відійти від відкриття скандального мосту "Кличка", як "Укрзалізниця" анонсувала появу ще одного. Новий шляхопровід має зовсім іншу задачу — це наземний перехід через залізничну станцію "Київ-Деміївський", він з'єднує два райони — Голосіївський та Печерський.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

В Києві відкриють новий шляхопровід на ж/д станції Київ-Деміївський

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Планується, що новий міст буде служити киянам 50 років. Будівництво нового шляхопроводу почалося в 2018 році. Його загальна довжина — 108,15 метра, а ширина — 3 метри.

В Києві відкриють новий шляхопровід на ж/д станції

Зараз же роботи майже закінчили. Залишилося зробити мале - встановити і пофарбувати перила на прогонових спорудах, провести гідроізоляцію прогонових будов і сходи мосту, облаштували майданчики біля мосту. Цим зараз і займаються робітники. Після цього вони встановлять огорожу і облаштують освітлення. До осені 2019 року міст повинні відкрити.

В Києві відкриють новий шляхопровід на ж/д станції Київ-Деміївський

В Києві відкриють новий шляхопровід на ж/д станції Київ-Деміївський

На місці працюють комунальники, і здається, ніби він вже зовсім готовий. Мабуть, залишилися останні штрихи. Виглядає він дійсно вражаюче, особливо з висоти. Дивіться фото у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що влада Росії як мінімум двічі брехала про обставини техногенної катастрофи.

Як повідомляв портал Знай.uа, 26 серпня, в понеділок в Борисполі, Київ, в житловому будинку стався вибух.

Також Знай.uа писав про те, що на автозаправці "Укргаз" у Шевченківському районі міста, в 5:30 ранку вибухнув газовий балон.