На місці старого заводу "Арсенал" у Печерському районі Києва збираються побудувати "Арсенал Парк". Очікується, що це буде багатофункціональний спорткомплекс з великим стадіоном.

Як відомо, спочатку на його місці думали побудувати багатоповерховий квартал, але його вдалося врятувати від забудови.

"Арсенал Парк" можна буде відвідати між вулицями Грушевського та Кловським узвозом абсолютно безкоштовно. Про це повідомив депутат Київради Ярослав Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Арсенал Парк", facebook.com/yaroslavdid
"Арсенал Парк", facebook.com/yaroslavdid

Так, Департамент економіки КМДА вирішив реанімувати завод і 8 листопада провів остаточне обговорення проекту "Арсенал Парку" на Печерську. Діденко заявив, що проект реалізовуватимуть "без жодної гривні" з київського бюджету в 2019-2020 роках.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Арсенал Парк", facebook.com/yaroslavdid
"Арсенал Парк", facebook.com/yaroslavdid

За його словами, на новому стадіоні буде футбольна школа, дитячий та спортивний майданчики, зона екстриму, а також алея. Відзначається, що в першій половині дня спортивні заходи зможуть безкоштовно проводити школи.

Друзі! З гордістю представляю Вам майбутній «АРСЕНАЛ ПАРК» на Печерську - оновлений спортивний комплекс із стадіоном...

Geplaatst door Ярослав Діденко op Vrijdag 8 november 2019

Нагадаємо, що у Києві може зникнути популярна станція метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Puma і Ader Error зняли в Києві захоплюючий ролик з українськими моделями.

Також портал Знай.uа писав, що на бульварі Верховної Ради в Дніпровському районі Києва цвітуть сакури, чим викликають подив і захоплення у городян, які вже готуються до зими.