У Києві сталася масштабна пожежа. Відтак, у Печерському районі і досі стоїть густий стовп диму від того, що горів четвертий поверх гаражно-ремонтного кооперативу. Наразі столичні рятувальники вже локалізували пожежу, однак, ліквідація наслідків триває.

Пожежа у Києві, фото - Інформатор
Пожежа у Києві, фото - Інформатор

Як відзначається, у будівлі, яка знаходиться за адресою Залізничне шосе, 25 та є ремонтним комплексом Міноборони України, загорілися автомобільні покришки. Як відзначається, площа, яка згоріла, складає щонайменше 50 метрів квадратних.

Пожежа у Києві, фото - Інформатор
Пожежа у Києві, фото - Інформатор

Наразі ж пожежу вдалося локалізувати. Щоправда, рятувальники і досі перевіряють приміщення, чи немає десь постраждалих людей, а також ліквідовують наслідки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці поблизу Шулявського шляхопроводу знайшли щонайменше сотню боєприпасів часів Другої світової. Відтак, сталося це під час заміни інженерних мереж.

Також нещодавно поліцейські затримали жінку, яка замовила вбивство коханки свого чоловіка. Життя потерпілої вона оцінила в 10 тисяч доларів.

Окрім цього, як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".