У місті Боярка, що під Києвом, сталася масштабна аварія. Відтак, під стінами одного багатоповерхового будинку, жінка на легковику розтрощила 5 автомобілів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, ДТП сталося на вулиці Хрещатик. Там п'яна жінка сіла за кермо свого автомобіля та, ймовірно, хотіла покинути двір. В результаті, вона протаранила відразу п'ять машин, які стояли поруч припарковані. Зауважимо, що від такого удару, деякі машини порозкидало в різні сторони.

Колаж фотографій з місця аварії
Колаж фотографій з місця аварії

Вже пізніше, правоохоронці, які прибули на місце, відвезли жінку до медзакладу. Підкреслюється, що винуватиця аварії не захотіла спілкуватися з лікарями і здавати аналізи. Тому на неї склали адмінпротокол та помістили її авто на штрафмайданчик.

Нагадаємо, на вулиці Академіка Заболотного, що у Києві, сталася смертельна ДТП за участю бетономішалки та автомобіля Skoda. В результаті аварії водійку затисло в легкову, і та померла до приїзду медиків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також Знай.ua писав, у Києві мешканців насильно вигнали на вулицю та почали бити