На вулиці Академіка Заболотного, що у Києві, сталася смертельна ДТП за участю бетономішалки та автомобіля Skoda. В результаті аварії водійку затисло в легкову, і та померла до приїзду медиків.

Як відзначається, ДТП сталася в у Голосіївському районі. Саме там бетономішалка, яка їхала в бік Теремків, влетіла у Skoda. Зі слів правоохоронців, причиною аварії стала несправність бетономішалки, в результаті чого вантажівку викинуло на зустрічну.

ДТП, фото - поліція Києва
ДТП, фото - поліція Києва

В результаті зіткнення легковик злетів з дороги, а 20-річну дівчину затисло між уламками авто. Коли ж приїхали медики, то потерпіла вже загинула – її тіло діставали рятувальники.

Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі події.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як уберегтися і чого не можна робити.