Олексія Берестецького, якого підозрюють у розстрілі сусідів у Святошинському районі Києва, суд відправив до Лук'янівського СІЗО. Нагадаємо, чоловік днями влаштував стрілянину з карабіна прямо в сусідів, які прийшли з'ясовувати стосунки. Від дій Берестецького постраждав адвокат Микола Бугайов – він разом з іншими мешканцями прийшов до підозрюваного через незаконне підключення до загального електростояка.

Суд над Берестецьким, Страна
Суд над Берестецьким, Страна

Адвокат обвинуваченого просив суд призначити йому заставу. Захисник аргументував це тим, що Берестецький був у стані афекту", і взагалі у нього інвалідність і його нібито ображали. Однак суд задовольнив вимоги звинувачення і відправив підозрюваного в СІЗО на 60 діб. Там часом потерпілий був доставлений в лікарню з великою втратою крові в критичному стані. Щоб підтримувати життєдіяльність Миколи Бугайова, лікарям знадобилося 15 донацій крові.

Нагадаємо, киянин розстріляв сусіда з автомата після страшного викриття.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі оприлюднили відео розстрілу киянином сусіда.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Києві жителів насильно вигнали на вулицю і почали бити.